Vállalat

Ahol az ember otthon érzi magát

Frühwald Group – egy nemzetközi családi vállalkozás

 

Pontosan 90 évvel ezelőtt egy kis betonüzemmel indult vállalkozásunk történelme, amely mára már a térburkolás és a kültéri dizájn területén az egyik vezető vállalatcsoport. A Frühwald Magyarországon három telephelyen, Horvátországban egy telephelyen, valamint Ausztriában és Romániában összesen 120 alkalmazottat foglalkoztat.

Térburkolóköveink és teraszlap-rendszereink Közép-és Kelet-Európa számos országában jelen vannak: kertekben, magán-és közintézményekben, például óvodákban, iskolákban és egyetemeken csakúgy, mint köztereken, városi tereken és gyalogos övezetekben. 

Lépten-nyomon siker

A Frühwald 1993-ban indította el a termelést és forgalmazást Békéscsabán egy kis üzemben. Az ezt követő 25 év alatt ebből egy sikeres vállalkozás alakult ki 100 munkatárssal 4 helyszínen, ami ma a csoport sikeres piacainak egyike. Minden igényt kielégítő, vonzó, teljes kínálatot biztosító termékeivel a Frühwald ma Magyarországon a piacvezetők közé tartozik.

Nemzetközi növekedés – regionális felelősség 

Nemzetközileg sikeres csoportként is családi vállalkozás maradtunk, erős regionális gyökerekkel. Sikereinket nagy részben a régiókban dolgozó munkatársaink és vezetőink széles körű szaktudásának köszönhetjük. Az innovatív vállalati kultúra, a transzparencia, a rugalmasság és a szoros csapatmunka képezi a tartós nemzetközi fejlődés alapját.

Az elmúlt évben az új tulajdonosok elköteleződtek amellett, hogy céljuk nem csupán a dizájn, az innováció és a vevőszolgálat terén betöltött vezető szerep biztosítása lesz, hanem annak további kiterjesztése is, valamint a térburkolás és a kültéri elemek piacát is jelentősen formálni kívánják. Ehhez az új technológiákba való befektetés és a vevőszolgálat együttműködése szükséges.

Tudatában vagyunk annak, hogy csak akkor sikerül úttörőkké válnunk, ha közel vagyunk a vevőkhöz, a régiókban is. Vállaljuk regionális munkaadói felelősségünket, első kézből értesülünk termékeink megítéléséről, és vezető szerepünket megalapozzuk a jövőben is.