Design struktúrákkal

SIMA ÉS ELEGÁNS DESIGN

Modern design, sima és könnyen kezelhető felületek – mindezek a térkövek karakterisztikus jellemzői. A betonérdes felület kiemeli az elegáns és egyszerű stílust.

La Piazza Grande, Ezüstszürke

IZGALMAS ÉS NYERS FELÜLETEK, MINT A GRÁNIT

Egy lágy és egyben nyers felület izgalmas opciót kínál külterek csúlszásmentes burkolásához, mint például járdák, autóbehajtók vagy teraszok.

A felület ez esetben nem csak esztétikus, hanem a lábainak is felüdülést nyújt.

Tiziano, Gránitszürke-fehér

TERMÉSZETES STRUKTÚRÁK

A varázsaltos effekt, melyet egy strukturált felület nyújt, összeolvad a természettel.

A Terano térkövünk alkalmazásával azt fogja tapasztalni, hogy a felület természetessége és szépsége különösebb gondozás nélkül is élvezhető.

Antracit melír

Terano, Antracit melír

UNSERE

struktúrákkal

Első ránézésre struktúráink hasonlónak tűnnek, de ha jobban megnézzük őket, egyértelműen látszódnak a különbségek.
Csak akkor találja meg az ideális felületet, ha eredetiben látja és tapintja azokat.


Gránitszórt felület

Valódi egyéniség, természetes és elbűvölő megjelenéssel: A színek és a nyersanyagok közötti különbségek márványra emlékeztető mintát hoznak létre.


Antikolt felület

A kövek a gyártás során egymáshoz ütődnek, így rendkívül egyedi, szabálytalanul töredezett élű, rusztikus, antik stílusú felület jön létre!


Strukturált felület

Ez a felület természetesen egyenetlen felülettel és markánsan strukturált formavilággal rendelkezik. Kellemes a talpnak, akár egy masszázs!


Finommosott felület

Tökéletesen kidolgozott struktúra: A hangsúly a felszínt bevonó nemes kőzúzalékon van. Az eredmény: eredendően termé- szetes és elbűvölően ragyogó felületek.


Betonérdes felület

A felület egyenletes összképet mutat, mely minden további megmunkálás nélkül jól néz ki. Ennek a kollekciónak a különlegessége, hogy sokféle népszerű színárnyalatban színezhető.