A Frühwald-ról

Ahol otthon érzem magam

Regionális gyökerekkel Nemzetközileg aktív

Az, ami a Frühwald céget sikeres vállalkozássá tette, több tényező összhatása Az erős regionális elkötelezettség mellet egy olyan vállalati kultúra is hozzájárult ehhez, mely a transzparenciára, a rugalmasságra és az együttműködésre alapul. Emellett a csapatszellemre hangolt, átlag feletti hozzáértéssel rendelkező, többségében helyi kollégák képezik sikereink alapját.

Függetlenül attól, hogy ügyfélről, partnerről vagy kollégáról van szó, tevékenységünk középpontjában mindig az ember áll. Csakis így válhatott a kicsi, Anton Frühwald által alapított betonüzem évtizedekkel később egy nemzetközileg sikeres vállalattá.

A Frühwald csoport a jövőben is egészséges növekedésre törekszik. A befektetések csak ott lehetnek gyümölcsözőek, ahol növekedés is van. Így biztosíthatjuk a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazásával, időszerű dizájnnal és magas minőségi elvárásokkal termékeink és szolgáltatásaink tekintetében a térkő és teraszlap piacon a vezető szerepet. Ma és a jövőben is.

FRÜHWALD CSOPORT – EGY NEMZETKÖZI CSALÁDI VÁLLALKOZÁS

Egy vállalatcsoport, mely három országban van jelen: Ausztriában, Magyarországon és Horvátországban. Sikeres és csúcsmotivált munkatársak minden országban – ez a Frühwald csoport ma. Egy nemzetközi vállalat, ahol az országok között átívelő együttműködés, az innovatív termékfejlesztés és a helyi értékteremtés egyesül.

A Frühwald térköveket és teraszlapokat gyárt minden lehetséges alkalmazási területre. A sikeres vállalatcsoport alapkövét már több, mint 90 éve tették le egy kis betonüzem formájában. Ma a Frühwald térkő- és teraszlaprendszerei Európa több országában megtalálhatóak: kertekben, teraszokon és kapubehajtókon; utakon, utcákon, köztereken és központi létesítmények felületein. Emellett számos óvodában, iskolában és egyetemen. Mindenütt, ahol professzionális felületmegerősítés szükséges.

Mag. Robert F. Holzer
CEO Frühwald Group

Rákovics János

Ügyvezető Frühwald Kft.

Hannes Holl
Ügyvezető Frühwald Kft.