Felület

FRÜHWALD

felületnemesítések

A beton térkő felületek ma már egyáltalán nem unalmasak és egyhangúak. A színek, formátumok és lerakási minták változatossága mellett a térkő felületének kialakítása is döntő hatással bír a kialakult képre.

Változatos felületkezeléseink megteremtik a kívánt hangulatot – kiváló minőségben. A Frühwald kínálatában minden lakókörnyezethez és életstílushoz illesz- kedő dizájn fellelhető. Minden termékünknek megvan a maga egyedi stílusa. Győződjön meg róla személyesen: Vessen egy pillantást széles termékpalettánkra!


Gránitszórt felület

Valódi egyéniség, természetes és elbűvölő megjelenéssel: A színek és a nyersanyagok közötti különbségek márványra emlékeztető mintát hoznak létre.


Finommosott felület

Tökéletesen kidolgozott struktúra: A hangsúly a felszínt bevonó nemes kőzúzalékon van. Az eredmény: eredendően termé- szetes és elbűvölően ragyogó felületek.


Antikolt felület

A kövek a gyártás során egymáshoz ütődnek, így rendkívül egyedi, szabálytalanul töredezett élű, rusztikus, antik stílusú felület jön létre!


Strukturált felület

Ez a felület természetesen egyenetlen felülettel és markánsan strukturált formavilággal rendelkezik. Kellemes a talpnak, akár egy masszázs!


Betonérdes felület

A felület egyenletes összképet mutat, mely minden további megmunkálás nélkül jól néz ki. Ennek a kollekciónak a különlegessége, hogy sokféle népszerű színárnyalatban színezhető.