Design formátumokkal

A régi és új design elemek stílusos keveredése igazán trendi manapság. A modern építészeti megoldások is egyedi vonzerőt nyernek különböző formátumok, antik utak és felületek bevetésével.
A modern összbenyomást nem töri meg egy ilyen jellegű figyelemfelkeltő elem. Sokkal inkább egy harmonikus, kiegyensúlyozott és karakteres összkép jön létre.

KOMBI FORMÁTUMAINK

Kombi megoldásaink végtelen sokféle lerakási minta létrehozására alkalmasak. Ezzel egyidejűleg mindig a tökéletes megoldást kínálják minden ház körüli területre: a kapubehajtótól kezdve a teraszon át egészen a kertig.

Tiziano, Vintage Bézs

ANTIKOLT, ÉLLETÖRT KÖVEK A MODERN ÉPÍTÉSZETTEL PÁROSÍTVA

A különleges hangulatról itt egy antik hatású térkő gondoskodik. A rusztikus és modern elemek stílusos vegyítése különleges varázst biztosít házának.

Caesar Bontott tégla

NAGY FORMÁTUMOK KIS TEREKRE

A nagyformátumú elemek bevetése a kisebb kerteknek is tágas érzetet és nyitottságot biztosítanak. Új technolgiák által a nagyformátumok is biztonságosan gyárthatóak és lerakhatóak lettek. A helyesen megválasztott térkő rendszerekkel a kis felületek is paradicsommá varázsolhatóak.

La Piazza Grande, Krémfehér

KIS FORMÁTUMOK NAGYBAN

A kis kövek is alkalmazhatóak nagystílűen. A gondosan összeválogatott kövek nagyszerű összhatást érhetnek el. A helyesen megválasztott méretekkel végtelen lerakási minta lehetőség és mozaik hatás hozható létre.

Classic, Barna melír

AZ EGYENES VONALVEZETÉS TISZTA ÉS STRUKTURÁLT STÍLUST TEREMT

Annak érdekében, hogy strukturált és átlátható érzést keltsünk kertünkben, érdemes egyenes vonalvezetést alkalmazni.

Az egyenes kövek és utak alkalmazása segít kertje átlátható felosztásában és a terek közötti harmónia megteremtésében.

Finessa, Fehér

LENDÜLETET VISZÜNK ÉLETÉBE

Annak érdekében, hogy a kerti utak harmonikusan illeszkedjenek kertjébe, passzolniuk kell a házhoz és a teraszhoz is. Az anyagválasztás és az útválasztás ezért fontos szerepet játszik.

Az ívelt felületek és utak sokkal inkább természetesnek hatnak, és ívek bevetésével a kialakítási lehetőségek tárháza is kimeríthetetlen.

Parolin, Szürke