Minőség

FRÜHWALD

kőbe vésve

Termékeink előállítása a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatok keretei között történik. A folyamtos, házon belüli és külsős cégek által történő minőségi ellenőrzéseink a standard ellenőrzéseken túlmutatnak. Ezen felül a minőségbiztosításunk optimális végtermékeket garantál.

 • CE-Jelölés

  Termékeink előállítása a legszigorúbb minőségi követelmények alapján történik. Termékeink folyamatos saját és külső ellenőrzése messze meghaladja az leőírt szabványokat.

 • Termékadatok

  A termékekre vonatkozó valamennyi leírás és bevizsgált tulajdonság adatlapjainkon találhatóak, ahol célirányosan utánanézhet, valamint alkalmazásukra vonatkozó ajánlásokat kereshet.

 • Labor

  Termékeink valamennyi tulajdonságát folyamatosan felügyeljük saját laboratóriumunkban. Ezen túlmenően egy független, akkreditált vizsgáló intézet ellenőrzi a definiált jellemzőket. Ez az intézmény nem csak a termelési folyamatot támogatja, hanem az innováció lényeges kulcsát is jelenti.

 • Teljesítménynyilatkozat

  A termékeink lényeges jellemzőire vonatkozó adatokkal rendelkező teljesítménynyilatkozatot weboldalunkon megtalálja.

 • Módszerek

  Modern gyártóberendezéseink és gazdag nyersanyagkészletünk garantálják a lényeges termékjellemzőket, amihez hozzájárul munkatársaink sok éves tapasztalata, így mindig magas minőségű eredményt érünk el.

 • Munkabiztonság

  A termelési folyamatoknál a munkabiztonság jelentős szerepet játszik. Ezért a munkahelyek kialakításakor különös figyelmet fordítunk a legmagasabb biztonsági szempontokra.