Kert-Design

PIHENŐ OÁZIS A KERTBEN

Otthon kényelembe helyezni magunkat, visszavonulni és a jóérzés faktort emelni, mindezek fontos szempontok mindannyiunk számára. A saját kert a pihenés és kikapcsolódás színtere lett. A megvalósítás még soha nem volt ilyen egyszerű és problémamentes, mint a Frühwald széles termékszortimentjével.

La Piazza Grande, Krémfehér

MODERN KERT LÉPEGETŐVEL

Tiszta vonalvezetés, geometrikus formák, elkülönülő területek – a kerttervezés alapjai

La Piazza Grande, Homokkő

SZÍNTISZTA LUXUS, EGY SAJÁT MEDENCE A KERTÜNKBEN

Az álommedence kialakításánál a maximális fürdési élmény eléréséhez a medence körüli burkolatról sem szabad megfeledkezni. A burkolatnak nem csak természetes hatásúnak kell lennie, hanem kellemesnek és csúszásmentesnek is.  

Eleganzza, Fehér

KERT EGY DOBOZBAN

A magaságyások nagyon népszerűek, mivel bárhol megépíthetőek és minden sokkal gyorsabban növekszik bennük. Sokan azért kertészkednek, hogy saját zöldségeket termesszenek. Erre a célra ideális választás a magaságyás. Egy ilyen magaságyás pillanatok alatt megépíthető akár saját kezűleg is.

Petra, Belga klinker

KERTI TŰZRAKÓK

A pattogó tűz látványa a kertben valami egészen különleges varázzsal bír. A kerti tűzrakó még a kertépítés szempontjából is díszítő elemként funkcionálhat. Megmutatjuk, hogyan tudja saját kezűleg megépíteni.

Caesar

VIRÁGZÓ TÁMFALAK

Virágokkal borított rézsűk és támfalak egyre több kertben megtalálhatóak. A támfalak kiválóan alkalmasak arra, hogy virágokat ültessünk bennük.

Fio, Szürke