Üdv a modern, trendi térkövek világában!

A térkövek térnyerése

Az utóbbi években rendkívül népszerűbbé vált a teraszok, kerti pihenőhelyek és utak burkolása térkő elemekkel. Ennek az az oka, hogy szilárd, időjárásálló felületet képezhetünk a térkőburkolatok alkalmazása révén.

Emellett nem elhanyagolható szempont az, hogy manapság a térkő gyártók igazán széles palettáját kínálják ezen termékcsoportnak. Legyen szó a legegyszerűbb, alap szürke térkőről vagy éppen a sokkal egyedibb színes társaikról. A térkő kategória csúcsán az egészen egyedi felületű,  prémium minőségű, felületi imregnálással rendelkező térkövek állnak.

Térkő színek, formák és stílusok

Mi a Frühwaldnál hiszünk abban, hogy minden igényszint és elvárás kiszolgálható, úgy, hogy a legfontsabb elávárás – a minőség – ne szenvedjen csorbát. Nálunk megtalálod az alap szürke térköveket szintúgy, mint a mostanában keresett melírozott, finoman satírozott térkőmintájú felületeket. Amellett, hogy a trendi minimál dizájnhoz leginkább illeszkedő nagy formátumú, homogén felületű térkövek is elérhetőek nálunk. Ha inkább a rusztikus stílus áll hozzád közel, szerepel a kínálatunkban ehhez passzoló térkő is. Ha tanácstalan vagy, böngészd át térkő termékcsoportunk elemeit, melyekhez térkő lerakási mintákat is találsz az oldalunkon!

Látványtervező program

Ha nem tudsz választani, lépj be a Garden Creator látványtervező programunkba, ahol a saját fotódat feltöltve megnézheted a tervezett objuktumot a kiválasztott térkővel, felülettel és lerakási mintával. Sőt, össze is hasonlíthatod egymással a nyerő párosításokat, a legjobb döntés érdekében.

Érdekes cikkek a Blog szekcióban

Blog szekciónkban, melyet a Vállalat menüpont alatt találsz meg, érdekes cikkeket talász olyan térkövekkel kapcsalatos témakörökben, melyek különösen népszerűek, vagy éppen aktuálisak. Ilyenek például a térkő tisztítás, teraszépítés házilag vagy éppen az aktuális térkő trendek. Hasznos tippeket, ötleteket adunk olyan sokak által keresett témákban, mint például az olcsó térkő lerakási megoldások házilag.

Viacolor és/vagy térkő?

Viacolor vagy térkő, akármelyik kifejezést is használod, nálunk megtalálod az elképzeléseidnek és a házad homlokzatához, tetőszínéhez leginkább passzoló stílusú, színű térkövet, térkő lerakási mintát. Válogass kedvedre, és ha mindezek mellett szaktanácsadásra van szükséged, keresd értékesítő kollégáinkat, akik szívesen segítenek a választásban!