Kötésminták

Beton térburkolókövek és járdalapok formai kialakítása

A lerakási minta határozza meg egy terület hangulatát. A különböző formák megfelelő használatával egy felület könnyedebbé tehető. Kisebb és nagyobb kövek felhasználásaval lehet a felületeket optikailag növelni vagy elhatárolni. A színekkel és a fugák elosztásával még több lerakási lehetőséget érhetünk el.

Nemcsak a dizájnt, a funkciót is figyelembe kell venni. Már a tervezéskor ügyelni kell a kivitelezés technikai szabályainak betartására ahhoz, hogy a termék hosszú távon is jó szolgálatot tegyen.

A gyakorlatban már jól bevált a különböző termékek kombinálása. Szemléltető példaként bemutatunk néhány klasszikus kötésmintát. A különböző lerakási minták széles választéka megtalálható Tervező sok termék esetén.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/fruehwaldgroup-com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/fruehwaldgroup-com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/fruehwald...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/fruehwaldgroup-com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47