Térkő-Design

Fókuszban a térkő design!

Tudtad, hogy design szó a Wikipédia szerint az iparilag előállított tárgyi világ formai-esztétikai kialakítását jelenti?

A pontos definíciónál ez esetben sokkal fontosabb a fogalom vizualizálása, hiszen itt valójában az esztétikai élményről van szó, melyet nyújt nekünk.

Design kompozíció – Színekkel

Egészen meglepő, de csupán azáltal, hogy megváltoztatod egy adott térkő design minta szín összeállítását, már teljesen különböző hatást érsz el vele.

Kombináld bátran a hasonló színű, de eltérő tónusú vagy felületű köveket egymással!

Ha markánsabb hatást szeretnél elérni, játssz teljesen más színek párosításával!

A Mix & Match irányzat pedig azt képviseli, hogy mennyire egyedi és hatásos kombót alkothat például egy antik hatású fríz a modern felületekkel kombinálva.

Design kompozíció – Formátumokkal

A szín mellett talán a kiválasztott térkövek formátuma az, amely leginkább meghatározza az adott felület megjelenését.

A Frühwald szortimentjét úgy építettük fel, hogy egymással tökéletesen kombinálható színek és felületek jelenjenek meg különféle formátumokban.

Nagyon népszerűek a kombi formátumok, melyből nálunk 3 féle verzióból választhatsz. Ezekkel szinte bármely térkő design megvalósítható.

Innovatív újdonságunk a Stelvio térkő család, melynek hatszög formátuma és 5 egymással harmonizáló színvilágú felülete teljesen egyedi és igazán modern felületek kialakítását teszi lehetővé.

Design kompozíció – Stílussal

Igen, a stílus. Ez az, amelyben leginkább különbözünk egymástól mi emberek. Igazából ez az, melyet döntően befolyásol személyiségünk, és ez határozza meg leginkább megjelenésünket is.

Miért ne mutatkozhatna meg mindez otthonunk kültéri megjelenésében is?

A Frühwald termékszortimentje lehetővé teszi, hogy egymástól merőben különböző és teljesen egyedi stílusjegyeket mutató felületek jöjjenek létre.

Ugyanaz az épület teljesen más optikai megjelenést mutat fel csupán a térkövezett felület stílusa által.

Az egyik képen egy letisztult, decens otthont látunk, míg ugyanaz az épület a másik fotón egy extravagáns, karakteres jelleget mutat.

Válassz térkövet te is a saját stílusodnak megfelelően, és merd magad megmutatni a kerted dizájnja által is!