Rólunk

Több, mint 90 éve teremtünk értékeket

2021 a prémium szolgáltatások éve a Frühwald-nál

 

Ügyfeleink igényeinek megismerése és kielégítése mindig is legfőbb törekvésünk volt. Nálunk – a családi vállalkozás alapvető értékrendje szerint – a kommunikáció ügyfeleinkkel kiemelt prioritást élvez. Sikereink alapköve évtizedek óta az ezen igények kielégítése.

Jövőre ünnepli a Frühwald 30 éves magyarországi jelenlétét. Különösen jó alkalom ez a piaci sikerek ünneplésére és ugyanakkor a további innovatív növekedés megalapozására! Ennek keretében új piaci megjelenésre és egy bővített prémiumtermék-programra számíthatnak vevőink, ami a dizájnt és technológiát egyedülálló összhangba hozza. Megerősített vevőszolgálattal és a kereskedelmi partnereinknél kialakított új arculattal hangsúlyozzuk a megújulást.

A frissített színpaletta mellett a 2021-es termékprogram új megnyerő minőségű felületeket is hoz, a gránitszórttól a finoman szórtig. Valamennyi, Frühwald gyémánttal megjelölt prémiumtermék alapkivitelében impregnált. Mindezek kifejezik a Frühwald számára oly fontos innovatív erőt és bizonyítják jövőbe tekintő gondolkodásmódját.

Sikerünk receptje: Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez

Tevékenységünk középpontjában Önök, a vevőink állnak. Az Önök igényeit a legmodernebb eljárásokkal, magas minőségi színvonalon, valamint a trendek iránti kifejezett érzékenységünkkel elégítjük ki. Mindeközben számunkra elsődleges a vonzó ár-érték arány. Alapelvünk a „Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez”.

Egy család vagyunk

Egy család annyira erős, amennyire tagjai azok. Ennek megfelelően minden egyes munkatársunk családunk értékes támasza. Így egy csapatként dolgozunk a közös cél érdekében. Mégpedig azért, hogy folyamatosan továbbfejlesztett prémiumtermékekkel új mércét állítsunk fel és minden régióban lenyűgözzük vevőinket.

Győződjön meg róla Ön is!

 


               Robert Holzer
        CEO Frühwald Group

               Hannes Holl
Ügyvezető igazgató Frühwald Kft

               Paul Sintinger
Ügyvezető igazgató Frühwald Kft