Rólunk

A Frühwald új mércét állít fel

2018 – Erős kezdés

 

A Frühwald név a minőségi, innovatív és dizájnos térkőburkolókő- és járdalaprendszerek szinonimája. Kiváló minőségű termékeket, széleskörű ügyfélszolgálatot, tanácsadást és személyes támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Aki szép és stílusos kültéri elemeket keres, nem hagyhatja figyelmen kívül a Frühwald márkát.

25 éve a vevők szolgálatában – Egy ok az ünneplésre! 

Idén ünnepli a Frühwald 25 éves magyarországi jelenlétét. Különösen jó alkalom ez a piaci sikerek ünneplésére és ugyanakkor a további innovatív növekedés megalapozására! Ennek keretében új piaci megjelenésre és egy bővített prémiumtermék-programra számíthatnak vevőink, ami a dizájnt és technológiát egyedülálló összhangba hozza. Megerősített vevőszolgálattal és a kereskedelmi partnereinknél kialakított új arculattal hangsúlyozzuk a megújulást.

A frissített színpaletta mellett a 2018-as termékprogram új megnyerő minőségű felületeket is hoz, a gránitszórttól a finoman szórtig. Valamennyi, Frühwald gyémánttal megjelölt prémiumtermék alapkivitelében impregnált. Ezek az újítások kifejezik a Frühwald számára oly fontos innovatív erőt és bizonyítják jövőbe tekintő gondolkodásmódját.

Sikerünk receptje: Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez

Tevékenységünk középpontjában Önök, a vevőink állnak. Az Önök igényeit a legmodernebb eljárásokkal, magas minőségi színvonalon, valamint a trendek iránti kifejezett érzékenységünkkel elégítjük ki. Mindeközben számunkra elsődleges a vonzó ár-érték arány. Alapelvünk a „Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez”.

Egy család vagyunk

Egy család annyira erős, amennyire tagjai azok. Ennek megfelelően minden egyes munkatársunk családunk értékes támasza. Így egy csapatként dolgozunk a közös cél érdekében. Mégpedig azért, hogy folyamatosan továbbfejlesztett prémiumtermékekkel új mércét állítsunk fel és minden régióban lenyűgözzük vevőinket.

Győződjön meg róla Ön is!

Robert F. Holzer, Mag.
CEO
Frühwald Group