Rólunk

A Frühwald új mércét állít fel

2018 – Erős kezdés

 

A Frühwald név a minőségi, innovatív és dizájnos térkőburkolókő- és járdalaprendszerek szinonimája. Kiváló minőségű termékeket, széleskörű ügyfélszolgálatot, tanácsadást és személyes támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Aki szép és stílusos kültéri elemeket keres, nem hagyhatja figyelmen kívül a Frühwald márkát.

25 éve a vevők szolgálatában – Egy ok az ünneplésre! 

Idén ünnepli a Frühwald 25 éves magyarországi jelenlétét. Különösen jó alkalom ez a piaci sikerek ünneplésére és ugyanakkor a további innovatív növekedés megalapozására! Ennek keretében új piaci megjelenésre és egy bővített prémiumtermék-programra számíthatnak vevőink, ami a dizájnt és technológiát egyedülálló összhangba hozza. Megerősített vevőszolgálattal és a kereskedelmi partnereinknél kialakított új arculattal hangsúlyozzuk a megújulást.

A frissített színpaletta mellett a 2018-as termékprogram új megnyerő minőségű felületeket is hoz, a gránitszórttól a finoman szórtig. Valamennyi, Frühwald gyémánttal megjelölt prémiumtermék alapkivitelében impregnált. Ezek az újítások kifejezik a Frühwald számára oly fontos innovatív erőt és bizonyítják jövőbe tekintő gondolkodásmódját.

Sikerünk receptje: Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez

Tevékenységünk középpontjában Önök, a vevőink állnak. Az Önök igényeit a legmodernebb eljárásokkal, magas minőségi színvonalon, valamint a trendek iránti kifejezett érzékenységünkkel elégítjük ki. Mindeközben számunkra elsődleges a vonzó ár-érték arány. Alapelvünk a „Dizájn- és prémiumtermékek minden igényhez”.

Egy család vagyunk

Egy család annyira erős, amennyire tagjai azok. Ennek megfelelően minden egyes munkatársunk családunk értékes támasza. Így egy csapatként dolgozunk a közös cél érdekében. Mégpedig azért, hogy folyamatosan továbbfejlesztett prémiumtermékekkel új mércét állítsunk fel és minden régióban lenyűgözzük vevőinket.

Győződjön meg róla Ön is!

Robert F. Holzer, Mag.
CEO
Frühwald Group
         Hannes Holl
         Ügyvezető
         Frühwald Kft.