Küldetés & jövőkép

A hagyományok megőrzése, a jövő alakítása

Növekedési pályán

 

Vállalkozásunkat a tulajdonosok vezetik. Nemzetközi csoportunk szívét a hagyományok és a családi értékek alkotják, munkatársainkat pedig széleskörű szaktudás teszi különlegessé. Tapasztalataik nagyban hozzájárulnak termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztéséhez. Jövőnk zálogát a minőség, termékeink és gyártási folyamataink állandó optimalizálása és a vevőkre való fókuszálás jelenti. Történelmünket az innovációtól hajtva írjuk tovább, hiszen jövőképünk része a célzott növekedés.

Minden igényhez kínálunk dizájn– és prémiumtermékeket

A legigényesebb vevőket is meggyőző prémium térburkolókő-és járdalaprendszerek – erről szól a Frühwald. Termékeinket a stílusos dizájn és az optimális ár-érték arány teszi elsőrangúvá. Sőt mi több: élettereket is kialakítanak. Így hozunk létre vevőink számára magas minőségű, minden ízlést és igényt kielégítő környezetet otthonukban és köztereken egyaránt.

Meghallgatjuk

Erőteljes regionális jelenlétünknek köszönhetően a piac és a vevőink közelében vagyunk. Nem számít, hogy teraszok kialakításáról, beállókról vagy közterekről van szó, minden igényhez optimális megoldással rendelkezünk. A megbízhatóság és a minőség magától érthetődő számunkra. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, így Ön a kiválasztott kereskedői hálózatunknál a lehető legjobb tanácsokat kapja: kompetens és barátságos – a lerakástól a termékek optimális ápolásáig terjedő minden kérdés tekintetében.

Innovációra építünk

A Frühwald a piacon töltött majd 90 év alatt bizonyított már, miközben széleskörű tudást és tapasztalatot gyűjtött. A hagyomány inspirálja a jövő felé vezető utunkat. Évtizedes tapasztalatból tudjuk, hogy mennyire fontos a minőség, az innováció és a dizájn összefonódása. Ezt szem előtt tartva fejlesztünk folyamatosan új dizájnokat és eljárásokat. Ebből pedig Ön profitál a legtöbbet, kedves Vevőnk.