Tökéletes lerakás

Tökéletes lerakás by Frühwald

Lerakási útmutató térkövekhez, járdalapokhoz, pázsitrácskövekhez és vízelvezető kövekhez

 

Termékeinket úgy állítják elő, hogy lerakásuk egyszerű és gyors legyen. Azonban: Kérjük ügyeljenek arra, hogy a lerakással csak szakértő céget bízzanak meg. Az itt felsorolt összes lerakási útmutató kötelezettség nélküli ajánlás, ezekért felelősséget nem vállalunk.

Általános utasítások

Szín- és szerkezeti eltérések

A betontermékek gyártása természetes adalékanyagokból történik. Emiatt termékeink kis mértékű szín és szerkezeti eltéréseket mutathatnak – akár a cement saját színe miatt is. Tehát még a leggondosabb gyártás esetében sem kerülhetőek el teljes mértékben a szín- és szerkezeti eltérések. Tippünk: Egyidejűleg több raklapról dolgozzon az egyenletes, természetes megjelenés elérése érdekében!

Méreteltérések

Betontermékeink gyártása a legmodernebb gyártóberendezéseken történik. Ennek ellenére minimális méreteltérések bármikor felléphetnek, ezek az európai szabványok szerint is engedélyezettek és lerakásnál általában nem játszanak szerepet.

The writer should know how to write the proper

If you’re using an why not look right here independent writer for the undertaking, it is going to help if they have a toll free number that you may call as well.

paragraphs, grammar, and sentence structure.

A kövek magasságának eltérései a megfelelő ágyazat használatával, szakember általi lerakáskor gumikalapáccsal és lapvibrátorral kiegyenlíthetők.

Mészkivirágzás

A cement megkeményedésekor mészhidrát válik ki, ami elérheti a kő felületét. Ez a mészvirágzás termékeink mechanikai tulajdonságaira és természetes megjelenésére egyáltalán nincsenek káros hatással. Időjárási hatásokra, mint eső vagy hó és a teljesen normál igénybevétel által ezek a mészvirágok
bizonyos idő után eltűnnek.

Szélek lepattogzása és repedések

A modern betontermékekkel számos olyan ötlet valósítható meg, amiket egyetlen másik építőanyaggal sem lehetséges létrehozni. A tartós használat során azonban ezeken a természetes anyagokon nem lehet teljes mértékben kizárni a peremek kisebb lepattogzását, a letöredezéseket és a térburkolókövek, járdalapok és járdaszegélyek hajszálrepedéseit.