Térkő felületek

Frühwald térkő felületek

A beton térkő felületek ma már egyáltalán nem unalmasak és egyhangúak. A színek, formátumok és lerakási minták változatossága mellett a térkő felületének kialakítása is döntő hatással bír a kialakult képre.

Gyere és nézd meg a Frühwald kínálatában szereplő térkő felületeket, és válaszd ki a legmenőbbet!

 

Gránitszórt térkő felület

Valódi egyediség, természetes és elbűvölő megjelenéssel: A színek és a nyersanyagok közötti különbségek márványra emlékeztető mintát hoznak létre.

Finommosott térkő felület

Tökéletesen kidolgozott struktúra: A hangsúly a felszínt bevonó nemes kőzúzalékon van. Az eredmény: eredendően természetes és elbűvölően ragyogó felületek.

Antikolt térkő felület

A kövek egymáshoz való ütődésekor rendkívül egyedi, szabálytalanul töredezett élű kövek jönnek létre, mert a rusztikus, antik megjelenés így alakul ki.

Strukturált térkő felület

Ez a felület természetesen egyenetlen felülettel és markánsan strukturált formavilággal rendelkezik. Kellemes a talpnak, akár egy masszázs!

Mosott térkő felület

A kert klasszikusa: A felső betonréteg vízsugaras eltávolításakor tiszta színű és alakú, illetve természetes kerek-vagy szögletes szemcsék jelennek meg.

Betonérdes térkő felület

A felület egyenletes összképet mutat, ezért minden további megmunkálás nélkül jól néz ki. Ennek a kollekciónak a különlegessége, hogy sokféle népszerű színárnyalatban színezhető.

Color Mix térkő felületek

Ezek a felületek egy speciális, innovatív technológia alkalmazásával jöhetnek létre, mert a finom rajzolatú, lágyan satírozott mintázat elérése igen bonyolult gyártási folyamat eredménye.

Melírozott térkő felületek

Népszerűségük töretlen, mert karakteres színátmenetek és kifinomult színösszeállítások jellemzik a melírozott feületeket.