Minőség

Csúcstechnológia a gyártásban

Termékeink előállítása a legszigorúbb minőségi követelmények alapján történik. Termékeink folyamatos saját és külső ellenőrzése messze meghaladja az leőírt szabványokat.

CE-Jelölés

Térburkolóköveink, járdalapjaink és szegélyköveink CE-jelöléssel rendelkeznek. Ez a jelölés garantálja, hogy termékeink megfelelnek a rájuk vonatkozó európai specifikációknak.

Teljesítménynyilatkozat

A termékeink lényeges jellemzőire vonatkozó adatokkal rendelkező teljesítménynyilatkozatot weboldalunkon megtalálja.

Termékadatok

A termékekre vonatkozó valamennyi leírás és bevizsgált tulajdonság adatlapjainkon találhatóak, ahol célirányosan utánanézhet, valamint alkalmazásukra vonatkozó ajánlásokat kereshet.

Módszerek

Modern gyártóberendezéseink és gazdag nyersanyagkészletünk garantálják a lényeges termékjellemzőket, amihez hozzájárul munkatársaink sok éves tapasztalata, így mindig magas minőségű eredményt érünk el.

Labor

Termékeink valamennyi tulajdonságát folyamatosan felügyeljük saját laboratóriumunkban. Ezen túlmenően egy független, akkreditált vizsgáló intézet ellenőrzi a definiált jellemzőket. Ez az intézmény nem csak a termelési folyamatot támogatja, hanem az innováció lényeges kulcsát is jelenti.

Munkabiztonság

A termelési folyamatoknál a munkabiztonság jelentős szerepet játszik. Ezért a munkahelyek kialakításakor különös figyelmet fordítunk a legmagasabb biztonsági szempontokra.