Felületek

Frühwald Felületnemesítések

Termékeink felületei döntően hangsúlyozzák a teljes terület karakterét. Strukturált, nemes csiszolású, profilos vagy finoman szórt – a színnel együtt gondoskodik a környezet hangulatáról.

Felület-nemesítéseink sokfélesége magas minőségben elégítik ki a felhasználó egyéni igényeit, így széles választékot és különböző dizájnokat kínálunk Önnek. Minden kő saját stílussal rendelkezik. Vessen egy pillantást a rendelkezésére álló felület-változatokra!

 

Gránitszórt felület

Valódi egyediség, természetes és elbűvölő megjelenéssel: A színek és a nyersanyagok közötti különbségek márványra emlékeztető mintát hoznak létre.

Finommosott felület

Tökéletesen kidolgozott struktúra: A hangsúly a felszínt bevonó nemes kőzúzalékon van. Az eredmény: eredendően természetes és elbűvölően ragyogó felületek.

Antikolt felület

A kövek egymáshoz való ütődésekor rendkívül egyedi, szabálytalanul töredezett élű, rusztikus, antik megjelenésű felület jön létre!

Strukturált felület

Ez a felület természetesen egyenetlen felülettel és markánsan strukturált formavilággal rendelkezik. Kellemes a talpnak, akár egy masszázs!

Mosott felület

A kert klasszikusa: A felső betonréteg vízsugaras eltávolításakor tiszta színű és alakú természetes kerek-vagy szögletes szemcsék jelennek meg.

Betonérdes felület

A felület egyenletes összképet mutat, mely minden további megmunkálás nélkül jól néz ki. Ennek a kollekciónak a különlegessége, hogy sokféle népszerű színárnyalatban színezhető.

Color Mix felület

Ezek a felületek egy speciális, innovatív technológia alkalmazásával jöhetnek létre. A végeredmény: finom rajzolatú, lágyan satírozott mintázat, harmonikus színösszeállítás.

Melírozott felületek

Karakteres színátmenetek, élénk színárnyalatok, kifinomul színkompozíciók – mindezek a kombinációs lehetőségek széles palettáját nyújtják.