Felületek

Frühwald Felületnemesítések

Termékeink felületei döntően hangsúlyozzák a teljes terület karakterét. Strukturált, nemes csiszolású, profilos vagy finoman szórt – a színnel együtt gondoskodik a környezet hangulatáról.

Felület-nemesítéseink sokfélesége magas minőségben elégítik ki a felhasználó egyéni igényeit, így széles választékot és különböző dizájnokat kínálunk Önnek. Minden kő saját stílussal rendelkezik. Vessen egy pillantást a rendelkezésére álló felület-változatokra!

 

Gránitszórt felület

Valódi egyediség, természetes és elbűvölő megjelenéssel: A színek és a nyersanyagok közötti különbségek márványra emlékeztető mintát hoznak létre.

 

Szórt felület

A felületet parányi acélgolyók kíméletesen érdesítik, finom szerkezetet és selyemfényű megjelenést kölcsönöznek neki. Ideálisan kombinálható más felületekkel.

Antikolt felület

A kövek egymáshoz való ütődésekor rendkívül egyedi, szabálytalanul töredezett élű, rusztikus, antik megjelenésű felület jön létre!

Finommosott felület

Tökéletesen kidolgozott struktúrák: A hangsúlyt mindenek előtt a felületen látható nemes zúzalék adja – eredeti természetességgel és elbűvölő, intenzív csillogással.

Mosott felület

A kert klasszikusa: A felső betonréteg vízsugaras eltávolításakor tiszta színű és alakú természetes kerek-vagy szögletes szemcsék jelennek meg.

Strukturált felület

Így kaphatunk különlegesen természetes, karakteres megjelenésű felületeket – markánsan kifejezett, illetve enyhe, egyenetlen formákkal. Strukturált felület kültéri burkolatokhoz!

Betonérdes felület

További különösebb megmunkálás nélküli sík felület – színezéshez többféle szín áll rendelkezésre.

Csiszolt felület

A kő felülete csiszolt, a természetes szemcsék simítva bukkannak elő. Ezek a felületek természetességük miatt kedveltek.