Tavaszi készletkisöprő akció

 

Kedves Vásárlóink!

 

A tavasz ideális időszak otthonunk kültéri környezetének újragondolásához, csinosításához, és ha szerencsések vagyunk, nappalink meghosszabbításaként is tekinthetünk a ház körüli térre.

Az igényesen és stílusosan kialakított terek alapja minden esetben a burkolat, érdemes hát mindenféle felújítást, átalakítást ezzel kezdeni.

Mi a Frühwald-nál ebben segítünk Önnek őszi készletkisöprő akciónkkal!

A Frühwald mindhárom telephelyén 2021. április 24-én 7 és 14 óra között rendkívüli kiárusítást tartunk óriási kedvezményekkel!

Több száz féle térkő és teraszlap, most rendkívüli akciós áron a készlet erejéig!

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére lenyűgöző termékkínálatunkból! Az akció a készlet erejéig érvényes!

Amennyiben a lent megadott kuponkódot vásárláskor bemondja, további 5 % kedvezményben részesül az elfekvő és/vagy 2. osztályú kínálatunk termékeinek árából!

 

Frühwald Árkategória 1.

 

Nem szeretne sokat költeni, mégis valami igazán szépet keres? Jöjjön el a kiárusításra, és válasszon elfekvő termékpalettánkból!

Az elfekvő meghatározás nálunk azt jeleni, hogy a termékek egy nagyobb projektre szánt egyedi gyártásból maradtak, kis mennyiségben vagy már kifutottak és ezért nem szerepelnek termékszortimentünkben. Így ezek a termékek kedvező áron elérhetőek, minőségük mégis kifogástalan.

 

Ízelítő elfekvő készletünk kínálatából:

 

 

Frissítse fel kültéri környezetét akár a kiárusításban részt vevő termékeinkkel, vagy az új szortiment egyik trendi ékkövével!