Az én teraszom - csakis Frühwald teraszlapok felhasználásával burkolva

Terasz kialakításánál mindig a legelső lépés a burkolat kiválasztása és lerakása. Számos teraszburkolat típus létezik, melyek közül a legtartósabb és talán a legpraktikusabb is a beton teraszlapok. Ma már a dizájnról sem kell legmondani, ha a beton teraszlap mellett döntesz, éppen ellenkezőleg: Színek, felületek és formátumok tekintetében is sokszínű teraszburkoló lapokat vagy más néven kerti lapokat kínálunk. 

Kombinálhatóság Tudtad, hogy a teraszlapok és térkövek igazából csak a teherbírásukban különböznek egymástól. Ha igazán trendi kertet szeretnél, akkor ugyanazt a felületet alkalmazod kertedben/teraszodon is, mint a gépkocsival járható kapubehajtódon. 

Térkő vagy teraszlap Mi Frühwald-nál számos felületet kínálunk, melyet megtalálsz térkőként is, mely 6 cm kőmagasságot jelent. Az így kialakított felületre nyugodtan ráállhatsz személyautóval is. Ha harmoniára törekszel, akkor ugyanezt a felületet kialakíthatod teraszodon is 3,8 cm magasságú teraszlapokkal is. A teraszlapok súlya kisebb, ezáltal könnyebben beépíthetőek és az áruk is kedvezőbb. A kisebb kőmagasság pedig pontosan megfelel a gyalogos terhelésnek, nincs szüség a masszívabb térkőre. Válaszd ki a legszebb felületet, mely leginkább illik homlokzatod vagy éppen a tetőcserép színéhez, és nézd meg, milyen formátumokban vagy kőmagasságban érhető el.